Θερινή προετοιμασία Γ Λυκείου 2024

Θερινά μαθήματα Γ Λυκείου 2024

Η θερινή προετοιμασία των μαθητών της Γ Λυκείου, περιλαμβάνει διδασκαλία πρωινές ώρες, από Δευτέρα έως και Πέμπτη τις ώρες 10:00-13:00. Κάθε Δευτέρα, οι μαθητές γράφουν διαγώνισμα 17:30-20:30. Στο τέλος κάθε ενότητας, θα γίνονται μονόωρα τεστ αξιολόγησης.

Στόχοι των Φροντιστηρίων Παπαδέα είναι:

Προσωπική παρακολούθηση απόδοσης κάθε μαθητή με ειδικό σύστημα δεικτών απόδοσης

Προσωπικές συναντήσεις για θέματα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Συνολική στήριξη των μαθητών μας μέχρι τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου

Προσφορά, όπου απαιτείται, έκτακτων ωρών, ακόμη και σε επίπεδο ιδιαίτερων μαθημάτων, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση

Γιατί είμαστε οι καλύτεροι:

Τα Φροντιστήρια Παπαδέα τα τελευταία 40 χρόνια, μέσα από μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία στην Εκπαίδευση, συνεχίζει να στηρίζει ενεργά και δυναμικά την επίτευξη των στόχων των υποψηφίων μαθητών τους και την πρόσβασή τους τόσο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και την Πανεπιστημιακή Σχολή της επιλογής τους, όσο και στην ακαδημαϊκή τους σταδιοδρομία.

Το εκπαιδευτικό μας έργο στηρίζεται στο καταξιωμένο, έμπειρο διδακτικό προσωπικό με πολυετή διδασκαλία και επιστημονική κατάρτιση.

Εφαρμόζουμε σύγχρονες μορφές και μεθόδους διδασκαλίας υψηλού επιπέδου και χαράζουμε στρατηγικές διαβάσματος από την πρώτη μέρα. Η στρατηγική είναι βασισμένη αποκλειστικά στην ιδιοσυγκρασία και στις δυνατότητες του κάθε μαθητή ξεχωριστά. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνουμε να προσωποποιήσουμε τη στήριξη και τα εφόδια που προσφέρει το Φροντιστήριό μας, ώστε συνδυαστικά με τη μελέτη του υποψηφίου να τον οδηγήσει στην επίτευξη υψηλών επιδόσεων.

Λειτουργούμε σε 4 σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα με υπερσύγχρονο οπτικοαουστικό υλικό και αίθουσα – αμφιθέατρο στις περιοχές Περιστέρι, Αιγάλεω (2) , Χαϊδάρι δίπλα σε σταθμούς Μετρό προσφέροντας τη δυνατότητα της φοίτησης σε υποψηφίους από όλη την Αττική.

ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμούέχει 300 περίπου εύκολες ερωτήσεις που απαντάς με ΝΑΙ – ΟΧΙ μέσα σε 10 λεπτά.

Την επόμενη ημέρα παίρνεις τις απαντήσεις σου στο τεστ, δηλαδή ποιά επαγγέλματα είναι ανερχόμενα και ταιριάζουν στην προσωπικότητά σου και ποιά επαγγέλματα ναι μεν σου αρ΄σεουν αλλά είναι κορεσμένα στην αγορά εργασίας.

ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ,ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ.

Ανθρωπιστικές Σπουδές

Θετικές Σπουδές

Σπουδές Υγείας & Ζωής

Σπουδές Οικονομίας & Πληροφορικής

20 ώρες για το ΑΡΙΣΤΑ 20΄στα Μαθηματικά.

Για τους μαθητές Α Γυμνασίου και Α Λυκείου ένα τετράωρο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ μάθημα την εβδομάδα, Τετάρτη 7-9μ.μ και Σάββατο 10-12π.μ, προκειμένου να καλύψουν τα ΣΙΓΟΥΡΑ κενά της προηγούμενης χρονιάςκαι να νιώσουν άνετα στην ώρα των Μαθηματικών της νέας χρονιάς!!!

Συνολικό κόστος 90€

Online μαθήματα στους μαθητές μας!!!
Το MOBILE APPLICATION μας με τα Μαθηματικά ΟΛΩΝ των τάξεων Γυμνασίου-Λυκείου, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.