Πανελλαδικές 2016- Τα θέματα και οι απαντήσεις ΑΟΘ

Πανελλαδικές 2016- Τα θέματα και οι απαντήσεις ΑΟΘ

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε και επίσημα τα θέματα στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ) που εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των πανελληνίων 2016. Το μεσημέρι θα αναρτηθούν και οι προτεινόμενες απαντήσεις.

Στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας εξετάστηκαν σήμερα, Τετάρτη 25/5 οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) που δίνουν με το νέο σύστημα (ομάδα προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) καθώς επίσης και οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β’) που δίνουν με το παλιό σύστημα (μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων) στο πλαίσιο των Πανελληνίων – Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016.

Τα θέματα των ΑΟΘ πανελληνίων 2016 Για τα θέματα Αρχών Οικονομικής Θεωρίας Ημερήσιων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδας Β) Νέου και Παλαιού Συστήματος πατήστε εδώ.

Για τα θέματα Αρχών Οικονομικής Θεωρίας Εσπερινών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδας Β) Νέου και Παλαιού Συστήματος πατήστε εδώ.

Απαντήσεις

ΑΟΘ ΘΕΜΑ Α Α1. α. Σ β. Λ γ- Σ δ. Σ ε. Λ Α2. α Α3. γ

ΘΕΜΑ Β Σχολικό βιβλίο σελ. 83-84 η παράγραφος Διάγραμμα 4.4.

 

Την Παρασκευή (27/5) θα εξεταστούν στα μαθήματα της βιολογίας και ανάπτυξης εφαρμογών, θετικών σπουδών και σπουδών οικονομίας και πληροφορικής αντίστοιχα.

Για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ που εξετάζονται με το νέο σύστημα, αύριο, Πέμπτη 26 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις στα μαθήματα:     Τεχνολογία Δικτύων και Επικοινωνιών     Αρχές Οικονομικής Θεωρίας     Στοιχεία Ψύξης και Κλιματισμού     Δενδροκομία

Πηγή: www.dikaiologitika.gr