Φροντιστήρια Αθήνα | Επιτυχίες σε Μέση Εκπαίδευση – Αγγλικά – Ισπανικά – Πληροφορική

Οι απόφοιτοί μας λένε για εμας:

Όταν πρωτοήρθα στο Φροντιστήριο Εφήβων Παπαδέα, ήμουν φοβισμένη και είχα πολύ άγχος για αυτή τη δοκιμασία που λέγεται πανελλήνιες εξετάσεις. Όμως η πολύ καλή ατμόσφαιρα και οι ευχάριστοι καθηγητές με έκαναν γρήγορα να ξεχάσω το άγχος μου. Ήταν όλοι τους πολύ καλοί μαζί μου και πάντα πρόθυμοι να λύσουν κάθε απορία μου. Τελικά, αυτό είναι που μετράει πάνω από όλα. Τώρα που πέτυχα στην Αγγλική Φιλολογία, νιώθω ότι οφείλω πολλά σε όλους τους καθηγητές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ίσως και να ήταν λίγο. Για αυτό το λόγο αναμφίβολα συστήνω το Φροντιστήριο Εφήβων Παπαδέα που είναι εγγύηση επιτυχίας.

Λίνα Ναστούλη

1ο Λύκειο Χαϊδαρίου
Η εισαγωγή μου στο Πανεπιστήμιο της αρεσκείας ήταν τελικά το αποτέλεσμα μιας ομαδικής προσπάθειας. Στην επιτυχία μου αυτή συνέβαλε σε πολύ μεγάλο βαθμό το Φροντιστήριο Εφήβων Παπαδέα. Η καθοδήγηση, η υπομονή και οι γνώσεις των καθηγητών μου , σε συνδυασμό με τη δική μου προσπάθεια, επιμονή και κούραση με οδήγησαν τελικά στο επιθυμητό αποτέλεσμα, να περάσω Φιλοσοφική και να μπορέσω να πραγματοποιήσω το <<παιδικό>> μου όνειρο.

Κυριακή Καρασκούτη

3ο Λύκειο Αιγάλεω
Διάβαζα ασταμάτητα. Κάθε μέρα, όλη μέρα, ακόμη και τις Κυριακές. Κουράστηκα πολύ και στερήθηκα τα πάντα για να πετύχω στη Φιλοσοφική. Τις εξόδους,, το πιάνο, τις ξένες γλώσσες, τους φίλους μου. Θα έλεγα σε όλα τα παιδιά που θα δώσουν του χρόνου εξετάσεις ότι πρέπει να δουλέψουν σκληρά και να στερηθούν πολλά, για να πετύχουν αυτά που επιθυμούν. Ευχαριστώ το Φροντιστήριό μου Εφήβων Παπαδέα.

Βαρβάρα Νταλιάνη

1ο Λύκειο Αιγάλεω
Δικαιώθηκαν οι κόποι μου. Η χρονιά ήταν σίγουρα δύσκολη, αλλά δε στερήθηκα ιδιαίτερα πράγματα. Δε θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου σε άλλη σχολή, εκτός της Νομικής. Είχα εφαρμόσει το πρόγραμμα Εφήβων Παπαδέα από τη Β’ Λυκείου, το οποίο και ακολούθησα πιστά.

Ζήσης Λέκκας

4ο Λύκειο Χαϊδαρίου
Πιστεύω ότι χωρίς τη βοήθεια του Φροντιστηρίου Εφήβων Παπαδέα και του προγράμματος που ακολούθησα, δύσκολα θα είχα μία από τις πρώτες θέσεις στο τμήμα Ψυχολογίας. Η οργάνωση, η εμπειρία των καθηγητών, τα διαγωνίσματα, οι κύκλοι των προγραμμάτων και η ψυχολογική υποστήριξη ήταν απαραίτητα και αναγκαία για την επιτυχία.

Λεμονούδη Μυρτώ

1ο Λύκειο Χαϊδαρίου
Πέρασα στη σχολή που ήθελα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τους καθηγητές, την οργάνωση και τις υπηρεσίες του Φροντιστηρίου Εφήβων Παπαδέα. Το σύστημα εκπαίδευσης που ακολούθησα μου χάρισε την επιτυχία.

Κέλλυ Μόρφη

2ο Λύκειο Χαϊδαρίου
Ένα από τα όνειρα της ζωής μου ήταν να πετύχω στη Νομική. Ευτυχώς για μένα το όνειρο αυτό πραγματοποιήθηκε. Για την επίτευξη του στόχου μου, εκτός από την ατομική προσπάθεια, συνέβαλε σημαντικά το Φροντιστήριο Εφήβων Παπαδέα. Εκεί βρήκα την αμέριστη συμπαράσταση όλων των καθηγητών, οι οποίοι δεν περιορίζονταν στη στείρα διδασκαλία, όπως συνέβαινε στο σχολείο, αλλά παρείχαν σε όλα τα παιδιά ψυχολογική υποστήριξη, τονώνοντάς μας το ηθικό και κάνοντάς μας να πιστέψουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε. Εκτός από τις πολύτιμες γνώσεις τους, ίσως αυτή η δύναμη που μας έδιναν ήταν αυτό που είχαμε ανάγκη περισσότερο. Επιπλέον, η διαμόρφωση του χώρου και τα <<ζεστά>> χρώματα που υπήρχαν παντού, η φιλική και ευχάριστη ατμόσφαιρα μας ηρεμούσαν και μείωναν σε πολύ μεγάλο βαθμό το άγχος που είχαμε για τις εξετάσεις.

Μαρία Αρετάκη

5ο Λύκειο Αιγάλεω
Το Φροντιστήριο Εφήβων Παπαδέα, εκτός από τη σημαντική μαθησιακή βοήθεια που προσφέρει, μου προσέφερε συνάμα και ψυχολογική υποστήριξη. Θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ σπουδαίο σε μία περίοδο που από τη ζωή ενός μαθητή το άγχος και η πίεση δε λείπουν. Με αυτό τον τρόπο το Φροντιστήριο Εφήβων Παπαδέα επιτυγχάνει αυτό που πολλά φροντιστήρια αψηφούν, όχι απλώς δηλαδή την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά στη σχολή της αρεσκείας του μαθητή. Τους ευχαριστώ όλους θερμά για την εισαγωγή μου από τους πρώτους στο Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών.

Πόπη Μαυρογιάννη

3ο Λύκειο Χαϊδαρίου
Την επιτυχία μου από τους πρώτους της Νομικής Αθήνας στην πρώτη σχολή της επιλογής μου την οφείλω πρώτιστα στον αρκετό χρόνο που ξόδεψα για διάβασμα. Το εκπαιδευτικό σύστημα του Φροντιστηρίου Εφήβων Παπαδέα με βοήθησε να διαβάζω οργανωμένα και με σωστές υποδείξεις από τους έμπειρους καθηγητές του. Ήταν όλοι πάντα στο πλευρό μου.

Διονύσης Πάτρας

1ο Λύκειο Αιγάλεω
Στόχος μου ήταν η Νομική. Στη Γ΄Λυκείου αποφάσισα για πρώτη φορά να γραφτώ σε Φροντιστήριο για να ενισχύσω τις γνώσεις μου. Ζητούσα το καλύτερο και το βρήκα! Το Φροντιστήριο Εφήβων Παπαδέα ήταν η ιδανική λύση για μένα. Το επίπεδο των γνώσεων που προσφέρει είναι υψηλότατο. Το δυναμικό του (καθηγητές, γραμματεία κ.λπ.) είναι άκρως φιλικό, χωρίς όμως να χάνεται το μέτρο. Επιπλέον, ο χώρος του Φροντιστηρίου είναι έτσι διαμορφωμένος, ώστε όχι μόνο να μην καταβάλλει το μαθητή μετά από τόσες ώρες διάβασμα και σχολείο, αλλά και να τον αναζωογονεί. Μετά από ένα χρόνο στο Φροντιστήριο Εφήβων Παπαδέα, ο στόχος μου έγινε πραγματικότητα! Μπήκα στη Νομική!

Στρατηγαρέα Μαρία

8ο Λύκειο Περιστερίου
Είμαι ευτυχισμένη, γιατί πέρασε στη Φιλοσοφική που τόσο ήθελε και αυτό οφείλεται τόσο στη δική της προσπάθεια, όσο και στο Φροντιστήριο Εφήβων Παπαδέα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της.

κα Καντούρου μητέρα της Άννας

1ο Λύκειο Αιγάλεω
Συνιστώ σε όσους έχουν υψηλούς στόχους να δοκιμάσουν το σύστημα εκπαίδευσης που ακολουθείται στο Φροντιστήριο Εφήβων Παπαδέα. Οι καθηγητές είναι έμπειροι και σε συνδυασμό με την οργανωμένη και μεθοδευμένη δουλειά που γίνεται, σε καθοδηγούν σίγουρα στην επιτυχία. Ξέρουν καλά τη δουλειά τους. Τους ευχαριστώ για τη Νομική της κόρης μου.

κα Πετράτου μητέρα της Αγγελικής

1ο Λύκειο Αγίας Βαρβάρας