Εξαφανίστε το άγχος των εξετάσεων!

Εξαφανίστε το άγχος των εξετάσεων!

Μάθετε για τις τελευταίες μεθόδους της συμπεριφορικής ψυχολογίας: Δηλώστε συμμετοχή στο σεμινάριο του Infokids.gr (20/5)

Μετά την εκτεταμένη χρήση των μεθόδων του Neuro Linguistic Programming (NLP) στην ατομική συμβουλευτική γονέων και εκπαιδευτικών, ο καθηγητής, συγγραφέας και νευρογλωσσολόγος Δ. Ι. Τσουκνιδής, στην ομιλία «Εξαφανίστε το άγχος των εξετάσεων» που θα λάβει χώρα το Σάββατο 20 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στο Aegean College, προσφέρει τις τελευταίες μεθόδους της συμπεριφορικής ψυχολογίας και του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και με τον τρόπο αυτό βοηθά αποτελεσματικά τα παιδιά μας να απαλλαγούν από το άγχος των εξετάσεων.

Όπως όλοι γνωρίζουμε η διαδικασία των εξετάσεων αποτελεί γεγονός που στην πλειονότητα των μαθητών πυροδοτεί – άλλοτε σε μεγαλύτερο και άλλοτε σε μικρότερο βαθμό – την εμφάνιση στρες ή άγχους και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο στην ομιλία παρουσιάζονται με διαδραστικό και βιωματικό τρόπο:

• οι δύο αποτελεσματικότερες τεχνικές για να απαλλαγούμε εύκολα από την εμφάνιση στρες και άγχους κατά την περίοδο των εξετάσεων
• η ταχύτερη μέθοδος για να διαχειριστούμε άμεσα τις κρίσεις πανικού πριν δημιουργήσουν πρόβλημα στην επίδοσή μας

Η ομιλία απευθύνεται:
• σε γονείς που επιθυμούν να βοηθήσουν τα παιδιά τους ώστε εκείνα να διαχειριστούν εποικοδομητικά το στρεσεγόνο γεγονός των ερχόμενων εξετάσεων
• σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου που εξετάζονται ενδοσχολικά
• σε μαθητές Γ’ λυκείου που εξετάζονται σε επίπεδο πανελλαδικών εξετάσεων
• σε μαθητές όλων των ηλικιών που εξετάζονται για την απόκτηση ξενόγλωσσου πτυχίου (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά)
• σε φοιτητές Πανεπιστημίου, ιδιωτικών εκπαιδευτηριών, κολλεγίων

Ο καθηγητής Δ. Ι. Τσουκνιδής είναι καθηγητής Φιλοσοφίας, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πατρών, νευρογλωσσολόγος της «Hellenic NLP Academy, American Board of NLP», συγγραφέας του εκδοτικού ομίλου «ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ», ιδρυτικό στέλεχος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Βόλου και δημιουργός της πρωτοποριακής εκπαιδευτικής μεθόδου «REB».

Πώς θα λάβετε μέρος στο σεμινάριο

Κλείστε θέση για το σεμινάριο “Εξαφανίστε το άγχος των εξετάσεων” στέλνοντας e-mail με τα στοιχεία σας (όνομα, τηλέφωνο) στο info@infokids.gr.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες:

Πότε: Σάββατο 20 Μαΐου, ώρα 12:00

Πού: Aegean College (Πανεπιστημίου 17, Σύνταγμα)

Διάρκεια: 120 λεπτά

Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ)

Eυχαριστούμε για τη φιλοξενία το Aegean College

Πηγή: www.infokids.gr