Έλα κι εσύ! Σεμινάρια COMIC, ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ, ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ

Έλα κι εσύ! Σεμινάρια COMIC, ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ, ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ

Λατρεύεις τα κόμικς, είσαι χαρισματικός και θα ήθελες όταν μιλάς… όλοι να σε ακούνε! Πες το κι έγινε… Τα ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΑΠΑΔΕΑ προσφέρουν ένα σεμινάριο για όλους τους μαθητές. Σε αυτό θα γνωρίσεις τα μυστικά για να δημιουργήσεις το comic που πάντα ονειρευόσουν, θα ανακαλύψεις τις ιδιαίτερες δεξιότητές σου και θα μάθεις όλα τα κόλπα της ορθοφωνίας.

  1. Μαθήματα comic από το καλλιτεχνικό εργαστήρι Aquarella  

Καλλιτέχνες από το εργαστήρι Aquarella (aquarellastudio.grθα σου εξηγήσουν τις τεχνικές και               όλη τη διαδικασία από το σχεδιασμό μέχρι την ανάπτυξη ενός comic.

  1. Χαρισμάθεια- Μήπως είσαι χαρισματικός;

    Για να πετάξεις, πρέπει πρώτα να απελευθερωθείς. Με αυτό το motto, οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από το όνομα “Χαρισμάθεια” (http://www.charismatheia.edu.gr/) στοχεύουν να αλλάξουν την εκπαίδευση. Ουτοπικό; “Μονόδρομος” απαντούν και καλούν όλα τα χαρισματικά μυαλά, όλους εσάς, να ανακαλύψουν όλες τις ξεχωριστές τους δεξιότητες που αγνοούνται από το σχολείο.

  2. Βασικές αρχές Ορθοφωνίας

    Όσο σημαντική είναι μια ωραία εμφάνιση, τόσο σημαντική είναι και μία γοητευτική φωνή. Παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, πωλητές, διαφημιστές, στελέχη εταιρειών, δικηγόροι, εκπαιδευτικοί.. υπάρχει κάποιος που δεν χρειάζεται να μιλάει εύηχα; Αν όχι για την επαγγελματική του ζωή, για την προσωπική του; Όταν μιλάς σωστά, σε ακούνε και σωστά. Η δημοσιογράφος Τάνια Μαρκουτσά (taniamarkoutsa.wordpress.com) θα μας μιλήσει για τους βασικούς απαραίτητους κανόνες για να αρθρώνουμε αλλά και να αναπνέουμε σωστά.

hug-club-clip-art-720

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μάθε περισσότερες πληροφορίες στις γραμματείες των φροντιστηρίων σε Περιστέρι (2105750055)–Αιγάλεω (2105909095)  –Χαϊδάρι (2105812555) .